6000 Kecskemét, Munkácsy u. 19. | Tel: 06-76/444-500 | Kezdőlap GYIK Kapcsolat Infók  Kedvencek

Vásárlási feltételek

Örömmel köszöntjük az LA-Dental kft Webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbiakat szíveskedjen alaposan átolvasni:

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:
-Az LA-Dental Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton történik, Interneten keresztül a http://www.la-dental.hu webcímen. A termékek mellett feltüntett árak a mindenkori deviza árfolyamoknak megfelelően változhatnak, de a változott eladási árakról tájékoztatást nyújtunk.
- Az LA-Dental Webáruházban történő vásárlás feltétele a Vevő regisztrációja, érvényes adószámának megléte. A regisztrációval a Vevő egyidejűleg elismeri azt is, hogy a jelen ÁSZF-t ismeri és magára nézve azt kötelezőnek elfogadja.
-A Felek között elektronikus úton létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül. A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása. A szerződés nyelve a magyar. A Szolgáltató a szerződéses dokumentumokat megőrzi, azokból - lekérdezés után - másolatot kiad.
-Szolgáltató az adatátviteli hibáktól mentes kapcsolat üzemeltetésére Közvetítő Szolgáltatót vesz igénybe. A közvetítés körülményeire visszavezethető átviteli hibáért a Szolgáltató a felelősségét kizárja.

2. REGISZTRÁCIÓ
-Amennyiben a Vevő az LA-Dental Webáruházban nincs még regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok és adószám megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot. Semmilyen formában nem vállalunk felelősséget a hibás adatokból eredő esetleges téves teljesítésért.


3. A FORGALMAZOTT TERMÉKEK
-Az eladásra felkínált áruk jellemzőit az árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás a gyártótól származik.A mindenkori vételár az információs oldalon az áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is ( azonban a korábban említett deviza árfolyamok módosíthatják).  A házhozszállítás díját külön tarifatáblázat tartalmazza.

4. SZAVATOSSÁG, JÓTÁLLÁS
- Eladó az általa eladott áruk minőségéért a Polgári Törvénykönyvben meghatározott szavatossággal felel.
A termékek nagy része a gyártó által meghatározott és általa a terméken feltüntetett szavatossági (lejárati ) idővel kerül forgalomba. Ez a szavatossági idő nem lehet 6 hónapnál rövidebb. Webáruházunkban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.

5. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS
- Vevő a konkrét termék információs honlapról történő kiválasztásával adja meg a rendelését. A rendelés leadásakor a szállítással kapcsolatos lehetőségeket is meg kell választani.
- Eladó a rendelést legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A visszaigazolással jön létre a szerződés.
- Vevő köteles a kiszállítás/átvétel időpontjában a szállítási kiszerelést (bontatlan gyári csomagolás) tételesen ellenőrizni és hiánytalan mennyiségi teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően mennyiségre vonatkozó reklamációkat az Eladó nem fogad.Illetve gondoskodni arról,hogy a kiszállítási időszakban a csomag átvételét biztosítsa.
-Csomagszállító vagy futár szolgálat által kézbesített termékek esetében az esetleges szállítási sérüléseket a szállítóval kell jegyzőkönyveztetni, ellenkező esetben reklamációt Szolgáltató nem fogad el.
- Amennyiben az áru kiszállítás során a kézbesítés sikertelen, ennek tényéről az Eladó értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz az áru kiszállítására. A Vevőnek felróható sikertelen kiszállítás költségét a Vevő tartozik viselni.

6. FIZETÉS
- LA-Dental kft. mindenkor fenntartja magának a jogot, hogy Vevőt csak készpénzes vagy utánvétes módon szolgálja ki.Az esetlegesen kiállított átutalásos számla ki nem fizetéséig újabb hasonló fizetési módú számlát Szolgáltató nem ad ki!
- Lejárati időn túli késedelmes fizetés esetén Szolgáltató a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresére jogosult. Ha a lejárati időn túli 60-ik napon sem történik fizetés, Szolgáltató követelését automatikusan követelés kezelő cégre bízza, melynek költsége Vevőt terheli!

7, SZEMÉLYES ADATOK
- Vevő személyes adatainak felhasználása/adatkezelése az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A Vevő mindenkor jogosult az adatkezelést letiltani.
-Az LA-Dental Webáruház a Vevő adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat azonban továbbadni harmadik fél részére nem fogja.
A jelen Általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekre, valamint a Felek jogviszonyára a Polgári Törvénykönyv, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törtvény, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Korm. rendelet, valamint a mindenkori fogyasztóvédelmi rendelkezések az irányadóak.

8 Szállítási információ

Kiszállítási díjak:

- Kecskemét belterületén 15.000 Ft felett ingyenes
- 50.000 Ft - ig aktuális postai díjszabás szerint 
- 50.000 Ft felett nincs postaköltség, maximum 15 kg - ig, nagyobb tömegű csomagok esetében kollégáink keresni fogják egyeztetés miatt

 

 

csomag alapdíjak 1 csomag/címzett
1 kg-ig

1 748 Ft

2 kg-ig 1 795 Ft
3 kg-ig 1 875 Ft
4 kg-ig 1 930 Ft
5 kg-ig 2010 Ft
5-10 kg között 2263 Ft
10-15 kg között 2 546 Ft
utánvét összege díja
50.000 Ft-ig 550 Ft
100.000 Ft-ig 775 Ft
100.000 Ft felett 1040 Ft

 

 


Szállítási határidő:

- megrendeléskor a másnapi kiszállítást abban az esetben tudjuk garantálni, ha megrendelésük déli 12 óráig beérkezik hozzánk és a termék raktárkészletünkben megtalálható

- a megrendelés időpontja visszaigazolástól számítandó

- a raktáron levő termékek esetében megrendeléstől számított 72 órán belül várható

- a nem raktáron levő termékek esetében 1 - 30 nap a határidő, de a pontos határidőről külön értesítjük

Fizetési módok:

- utánvét -  átvételkor a futárnak kell fizetni
- személyesen - kecskeméti kiszállítás esetén vagy kereskedésünkben

Szavatosság:

 Az eladó az általa eladott áruk minőségéért a Polgári Törvénykönyvben meghatározott szavatossággal felel. Az eladó az eladásra felkínált áruk típusától függően eltérő jótállást vállal. Az eltérő jótállási idő vagy jótállási feltétel az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó által vállalt jótállás nem érinti ( nem csorbítja ) a vevő PTk. szerinti szavatosságra vonatkozó jogait. A termékek nagy része a gyártó által meghatározott és általa a terméken feltüntetett szavatossági ( lejárati ) idővel kerül forgalomba. Ez a szavatossági idő nem lehet 6 hónapnál rövidebb, ellenkező esetben a termék mellett feltüntetésre kerül.

Bankunk:

Fókusz Takarék
Számlaszám: 51700100 - 15007058
Számla tulajdonosa: London Aesthetic Kft.

Elállás:
17/1999. (II.5) Korm. rendelet 4.§ szerint a vásárlási szándékodtól az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A Fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Megrendelés lemondása:

- az rendelés leadásának idejétől számított ( munkanapra értendő ) 24 órán belül következmény nélkül lemondható elérhetőségünk bármelyikén

- nagyértékű rendelés esetén az előleg kérési jogot fenttartjuk!