FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

6000 Kecskemét, Munkácsy u. 19. | Tel: 06-76/444-500 | Kezdőlap GYIK Kapcsolat Infók  Kedvencek

Tisztelt Partnereink! A webáruházunk felülete éppen megújul, ezért jelenleg rendeléseket csak telefonon vagy emailben tudunk fogadni. Hamarosan a megújult felület is rendelkezésetekre fog állni, de addig is megértő türelmeteket kérjük!

Rebilda Dc QuickMix

Rendelés alatt
24 835 Ft
Részletek
 
Rebilda DC: Voco Rebilda DC duálkötésű, folyékony, adhezív csonkfelépítő kompozit rendszer QuickMix fecskendőben vagy patronban, kis méretű keverő csőrökkel, melyeknek segítségével az anyaghasználat gazdaságos. Az anyag jól folyik, nem tömődik el, hőfejlődése még nagyobb mennyiségnél is alacsony. Biztosan köt a rendszer ragasztójához, alkalmazása egyszerű az applikációs toldalékokkal. Háromféle árnyalatban elérhető – a kék szín alkalmazásánál jól láthatóak maradnak a preparációs határok, a dentin szín esztétikai megfontolásból választható, a fehér pedig esztétikus kontrasztot ad a dentinnel.
A csomag tartalma: Rebilda DC csonkfelépítő kompozit rendszer utántöltő, dentin árnyalatban, 10 g QuickMix fecskendőben, 11-es típusú keverőcsőr, 4-es típusú intraorális csőr.
 
Adatok
Gyártó:
Voco
Cikkszám:
12043