FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

6000 Kecskemét, Munkácsy u. 19. | Tel: 06-76/444-500 | Kezdőlap GYIK Kapcsolat Infók  Kedvencek

Tisztelt Partnereink! A webáruházunk felülete éppen megújul, ezért jelenleg rendeléseket csak telefonon vagy emailben tudunk fogadni. Hamarosan a megújult felület is rendelkezésetekre fog állni, de addig is megértő türelmeteket kérjük!

Perfect Bleach

Rendelés alatt
16 577 Ft
Részletek
Voco Perfect Bleach :16% Set – 16% hidrogén-peroxidot tartalmazó rendelői és/vagy otthoni fogfehérítő készlet, mely kíméletesen és tartósan fehéríti a gyógyszertől, fluorózistól, élelmiszertől, traumától, öregedéstől elszíneződött élő és elhalt fogakat is.
A Perfect Bleach Set 16% hidrogén-peroxidot tartalmaz a gyors és megbízható fehérítés érdekében. Káliumot és fluoridot tartalmaz, melyek csökkentik a fogak érzékenységét. Használata gyors, és egyszerű. Kellemes mentolos ízű.
A csomag tartalma: Perfect Bleach Patient Set 16% hidrogén-peroxidot tartalmazó otthoni fogfehérítő utántöltő – 3x2,4 ml fehérítő gél fecskendőben.
Kedves Vásárlónk! Felhívjuk figyelmét, hogy a módosított 40/2001. (XI. 23.) EüM rendelet értelmébenfogfehérítő termékek csak fogorvosok számára értékesíthetők. 
Alkalmazásuk kizárólag 18 éven felülieknek történhet.
 
Adatok
Gyártó:
Voco
Cikkszám:
12041