FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

6000 Kecskemét, Munkácsy u. 19. | Tel: 06-76/444-500 | Kezdőlap GYIK Kapcsolat Infók  Kedvencek

Tisztelt Partnereink! A webáruházunk felülete éppen megújul, ezért jelenleg rendeléseket csak telefonon vagy emailben tudunk fogadni. Hamarosan a megújult felület is rendelkezésetekre fog állni, de addig is megértő türelmeteket kérjük!

Equia Forte Coat 4ml

Rendelés alatt
22 396 Ft
Részletek
Az EQUIA egy kivételes helyreállító rendszer, mely egyesíti az üvegrészecskék egy új generációját (EQUIA Fil) egy magas töltöttségű rezin védőlakkal (EQUIA Coat). Az EQUIA a gyors és egyszerű kezelhetőséget tökéletes fizikai tulajdonságokkal és egyedülálló esztétikummal kombinálja.
Mivel jó nedvességtűrő képességgel rendelkezik, alkalmazásakor szinte egyáltalán nem jelentkezik zsugorodási stressz, valamint még nem jelentettek posztoperatív érzékenységet a használatát követően, így az EQUIA lehetővé teszi a problémamentes egyben történő behelyezést a nagy kavitásokba – felesleges időpazarlás és komplikált ragasztási és savazási eljárások nélkül.
Az EQUIA-t a következő területeken alkalmazható: nagy rágónyomású I. osztályú, kisebb méretű II. és V. osztályú kavitások, valamint tejfogak helyreállítására, gyökér káriesz, vagy régebbi tömések javítására, valamint csonkfelépítésre.
Gyors


rövidebb kötési idő

nincs szükség kofferdámra

nincs szükség összetett finírozásra vagy polírozásra

Esztétikus


a természetes optikai tulajdonságok tökéletes alternatív poszterior helyreállító anyaggá teszik

Egyedülálló


Az EQUIA Coat alkalmazása következtében exponenciálisan javulnak a hosszú távú, törésálló helyreállítások fizikai tulajdonságai

védelmet nyújt az érzékenység, mikroszivárgás és elszíneződés ellen

Intelligens


különleges előállítási folyamat eredményeképpen univerzális poszterior kompozit anyagokéhoz hasonló erő

a nagy fluoridleadás segít megelőzni a másodlagos kárieszek kialakulását

EQUIA helyreállítások – 3 perc 25 másodperc alatt!
Adatok
Gyártó:
Unident
Cikkszám:
3355