Szállítás, Fizetés

Kiszállítási díjak:
-Kecskemét belterületén ingyenes!
-40.000ft-ig aktuális postai díjszabás szerint 
-40.000ft felett minden csomag ingyenes.Szállítási díjak

Csomagsúly

1 csomag/cím/db

5 kg-ig

1650,-

10 kg-ig

1850,-

10 kg felett

Megbeszélés alapján.

Utánvét összege

díja

50.000 Ft - ig

450,-

100.000 Ft - ig

600,-

100.000 Ft felett

800,-

 

Szállítási határidő:
-a megrendelés időpontja visszaigazolástól számítandó
-a raktáron levő termékek esetében megrendeléstől számított 72 órá belül várható
-a nem raktáron levő termékek esetében 1-30nap a határidő,de pontos határidőről értesítjük.

Fizetési módok:
-utánvét: átvételkor a futárnak fizetni.
-banki előre utalás: Rendelés beérkezése után a megrendelt tételeket visszaigazoljuk. Munkanap esetén 24 órán belül E-mailben elküldjük számlánk másolatát a megadott E-mail címre. Minek alapján szíveskedjék a számla teljes végösszegét bankszámlánkra átutalni, a Közlemény rovatban feltüntetve számlánk sorszámát.
-személyesen: kecskeméti kiszállítás esetén, vagy kereskedésünkben

Szavatosság:
 Eladó az általa eladott áruk minőségéért a Polgári Törvénykönyvben meghatározott szavatossággal felel.Eladó az eladásra felkínált áruk típusától függően eltérő jótállást vállal. Az eltérő jótállási idő vagy jótállási feltétel az adott áru mellett van feltüntetve. Eladó által vállalt jótállás nem érinti (nem csorbítja) a Vevő Ptk. szerinti szavatosságra alapítható jogait.A termékek nagy része a gyártó által meghatározott és általa a terméken feltüntetett szavatossági (lejárati ) idővel kerül forgalomba. Ez a szavatossági idő nem lehet 6 hónapnál rövidebb, ellenkező esetben a termék mellett feltüntetésre kerül.

Bankunk:
Fókusz Takarék
Számlaszám:51700100-15007058
Számla tulajdonosa: London Aesthetic Kft.

Elállás:
17/1999. (II.5) Korm. rendelet 4.§ szerint a vásárlási szándékodtól az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A Fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Megrendelés lemondása:
A rendelés leadásának idejétől számított (munkanap) 24 órán belül mindenféle következmény nélkül lemondható elérhetőségünk bármelyikén.

Fenntartjuk azt a jogot , hogy nagyértékű megrendelés esetén előleget kérjünk.
 

Elérhetőség

6000 Kecskemét,

Munkácsy u. 19.

Email: info @ la-dental.hu

Telefon: 76/444-500 ,  20/444-2900

Tovább >>

Cégünkről

La-Dental Kft 2014. januárjában nyitotta meg saját üzlethelységét. Cégünk alapítója és egyben tulajdonosa Mészáros Csaba vezető fogtechnikus. Több éves szakmai...

 

Tovább >>